Werkplaats

Onze werkplaats

Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur waardoor wij snel en efficiënt kunnen werken. Naast de verplichte APK keuringen kunnen wij al het onderhoud en reparatie van uw personen- of lichte bedrijfsauto uitvoeren. Alle reparaties vallen onder BOVAG voorwaarden en garanties. Als u bij een BOVAG autobedrijf het onderhoud of reparatie laat uitvoeren, blijft de originele fabrieksgarantie behouden.

Wij werken volgens voorschriften van autofabrikanten. Onze onderdelenleveranciers bezorgen meerdere malen per dag, waardoor wij de meest voorkomende onderdelen dezelfde dag nog in huis kunnen hebben. Hierdoor is uw auto weer snel mobiel bij defect of storing.

ONDERHOUD

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Duivenvoorde kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

APK KEURING

Waarom een APK - keuring? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen. Daarnaast is het in Europa wettelijk verplicht om auto’s ouder dan 3 jaar, jaarlijks te laten keuren.

SCHADEHERSTEL

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen bij Automobielbedrijf Duivenvoorde. Niet alleen bij grote, maar ook bij kleine schadegevallen is het raadzaam om dit te laten controleren.

AIRCO ONDERHOUD

De airco - installatie van uw auto heeft periodiek onder houd nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof.

BANDENSERVICE

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt. Dit doet u door uw banden het juiste onderhoud te geven. Zo rijdt u niet alleen comfortabeler en veiliger, maar bespaart u ook een hoop geld.

Morgen Internet - Light website